Úvod » To co bylo ...

utajené mise - Clock

publikováno 13.05.2015

Družice Königgrätzer vysílá:

9:00 Hradec Králové – obývací pokoj u Kopeckých :  „co asi dělá agent Bary ?“

9:00 Hradec Králové – obývací pokoj u Barešů: „co asi dělá agent Radomír ?“

Pokyn zní: „ jdeme ven panáčci, v 11:05 vám to jede !“, nezabíjet, pouze prozkoumat! přerazit se můžete sami !

Místo určení: Doudleby, Vamberk, Potštejn

 

Mise jasná - CLOCK:

Radomír a Dana nastupují v 11:05 do spěšňáku na Letohrad a agent Bary se nenápadně připojí na Slezském předměstí. Armáda modrých opět připravila překážky („pche“) a tak nepoznáváme (jakože) nádraží v Týništi, kde se nás snaží zmást přestupem na autobus.

V naprostém klidu vystupujeme v Doudlebách a po malém kvízu, který se týká divokosti a tichosti Orlice, pokračujeme přes náhon směrem k Vamberku. Jdeme pod vambereckým Nuselákem a už jsme ve Vamberku. Vamberk už není bez hospody a vlevo za mostem, na němž stojí svatí naší krásné země, objevujeme slibný výčep. Polička 11 OK, ještě ta míra a bude to fajn.

Míjíme zcela zdevastovaný Helgoland a stoupáme vzhůru, kolem nás se prohání zdejší omladina na prdítkách a už jsme v lese. Místní si tam ve svých SVUčkách jezdí pro zázračnou vodu do PETek. Barokní socha sv. Prokopa, hodně jarního pylu a my jdeme rychle, jako mladíci a mladice .

Les končí a před námi Brná. Agent Bary má zrovna narozeniny a tak se líbáme. V Brné navštívíme statek, kde je rondel a Bary je místními obyvateli uznán za znalce rondelů (což my dávno víme). Jsme přizváni na prohlídku statku. Dana si pochová (nepohřbí) kůzlátko. Mají skot, vepře, koně,drůbež…. a taky kočku Hitlerku (to ty fousy L ). Jo a točí tam taky Poličku 11, ale nějak to sytí, nebo co…

Potštejn nás vítá a usedáme v Clocku. Škvarková pomazánka a chlenská tlačenka = OK. Agent Bary nachází nesrovnalost a řešíme, jestli 10tka může být ležák. Vinný lístek taktéž nenechal našeho elitního agenta v klidu a tuším, že podnikne další misi na vlastní pěst.

Na potštejnském nádraží je panoptikum. Dozvídáme se, že kdo nedá 20 Kozlů 11tek, jako by ne b(lil)yl. Potom už se jako správní agenti ztrácíme v záplavě studentů a studentek a nemusíme ani využít mimikry.

Mise splněna !  Clock se dá, ale ….

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kuty | 13.05.2015 21:08
Nádherný report. I když jsem se nemohl zúčastnit, jako bych byl s vámi.
Osobní profil Bary | 13.05.2015 11:55
Tož zajímavé, akorát Radomírku - co jsi u teho psaní pil? Ty agente ...

Jináč dobrej vejšlap, počasí vyšlo, kočka Hitlerka fakt věrná podoba a v Minipivovaru Clock opravdu velezajímavý vinný lístek (ehm, vedle toho pivního) ... Jen těch bublin v pívu jsme sa nemohli nějak zbavit a když už nejsou, tak zas ta míra. No a pak si jedno nedej!!! Howgh!!!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery